Източник: ЛамятаОвен  Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много

...
Източник: ЛамятаОвен  Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: Ламята

Овен 
Очаква Ви крах в битката с съперниците. Много ще Ви бъде мъчно да постигнете мечтаното и да реализирате своите проекти и май наподобява, че и близките, и звездите са срещу тях. Нищо не е толкоз безнадеждно, само че просто би трябвало да се замислите, дали в действителност сте избрали вярната посока. Денят открива пред Вас не малко нови благоприятни условия. Имате късмет да спечелите своя персонална победа. За тази цел би трябвало да сте извънредно откровени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите недостатъци, подражавайки на другите. 

 

Телец

Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да знаете това, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който съгласно Вас не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, а и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я изпуснете....
 

Близнаци

Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.
 

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено доста неща ще се случат не по този начин, както са били планувани, а за Вас е извънредно мъчно да се приспособявате към някаква обстановка. Ще възникне напрежение в връзките Ви с околните, а през първата половина на деня ще е съвсем невероятно да стигнете до взаимно схващане. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, по този начин и проектите Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари забавни хрумвания и ексцентрични решения. 
 

Лъв

Днес ще разберете, до какъв брой може да разчитате на своя обичан човек в сложна минута. Възможно е, сложната минута да не се случи с Вас, а с някой от околните му хора, само че държанието му ще бъде много показателно: наблюдавайте и си правете заключения.
 

Дева

През този ден Вашия обичан човек ще Ви влияе благотворно, успокоително и дори на моменти - приспивно. На в случай че първите два пункта може да бъдат признати с утвърждение, то последния - не напълно, тъй като Вашата половинка може да си направи неправилен извод от Вашето прекалено спане. Крайно време е, да се стегнете!
 

Везни

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Скорпион

За през днешния ден на Скорпионите се предлага, да се съединят с природата, несъмнено – водейки със себе си цялото си семейство. Ако времето не разрешава ли? Ами най-малко в зоопарка може да отидете...
 

Стрелец

Общата картина на живота ще наподобява все по-оптимистично, в случай че единствено свалите сивите очила, които по този начин настойчиво носите в последно време. В даден миг звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия персонален живот ще заблести в разнообразни багри, стига единствено да съумеете да извършите крачка в необикновена за себе си посока. Престанете да подтискате своите естествени инстинкти и да се приемата като тъмен вид, какъвто в действителност напълно не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което чака да се измъкне на открито и да си поиграе.
 

Козирог

През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден няма да е елементарно да Ви заяви за нещо, което е извънредно неприятно, само че в случай че има нещо такова в живота Ви, все- отново ще би трябвало да Ви го каже. Можете да не му показвате своето възмущение или отегчение, а да ги запазите за себе си. Парата ще изпуснете, когато сте сама. 
 

Риби

Нека през днешния ден имате един ден, отрупан с цветя! При това напълно няма да бъде нужно да харчите пари за скъпи букети. Просто намерете време да отидете дружно там, където има доста цветя – в оранжетията, картинната изложба или градината. Няма значение дали са същински или нарисувани. И при всички тези цветя, в обкръжението на потресаващата хубост, просто очаквайте пояснение в обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР